Husgrunder i Eskilstuna

Vi gjuter husgrunder och villagrunder

Vi erbjuder kompletta lösningar för bästa resultat

 

Att lägga grunden för ditt hus är en av de bästa investeringarna du kan göra, vi finns med dig från planering till utfört arbete. Är du en privatperson som är ute efter en ny husgrund eller kommer du från ett byggföretag som är igång med att bygga nya bostadshus, då har du kommit rätt. Vi är en professionell och trygg markentreprenör som utför markarbeten och fixar villagrunder i Eskilstuna. Vi förser våra kunder med helhetslösningar och samarbetar även med andra företag. Vid anläggning av husgrund kan vi även hjälpa dig med att dra kablar och rör, lägga armering och gjuta betongen. Med oss får du definitivt en husgrund av högsta kvalitet, utan fuktproblem.

Den perfekta husgrunden oavsett projekt

Grunden för ett önskat resultat börjar med en hållbar husgrund. En välplanerad grund säkerställer att ditt hus står sig starkt i generationer framöver. Vi är medvetna om att det inte alltid är lätt att designa och utföra ditt hems markarbeten.

Vi på Frosteby Entreprenad hjälper dig att genomföra ditt drömprojekt enligt dina önskemål.

 

 

Kontakta oss för offert!
Gjuten husgrund

Husgrund av hög kvalitet

Husgrunden måste vara felfri då den utgör just grunden som huset ska vila på. Den måste vara stabil och i toppskick, annars ökar risken att den råkar ut för stora problem som exempelvis, fukt-, mögel- och vattenskador. Våra husgrunder är alltid av högsta kvalitet.

Rör som sticker upp ur marken husbygge

Lång erfarenhet av husgrunder

Vi på Frosteby Entreprenad AB har omfattande erfarenhet av att anlägga husgrunder och har hjälpt flertal kunder genom åren. Vi använder maskiner, material och utrustning som är av högsta kvalitet, just för att se till att vi levererar ett hundraprocentigt arbete.

Gult hus där solen lyser på fasaden, bil i förgrunden

Våra experter hjälper dig

Kontakta oss när du behöver hjälp med husgrunden. Vi kommer ut till dig och inspekterar marken och markförhållandena. Du får en kostnadsfri offert av oss som du sedan kan ta ställning till.