Professionella byggtjänster i Eskilstuna

Låt oss utföra markarbetet

Markentreprenörer med kompetens & erfarenhet

Är du ute efter en terrasering av din tomt, ny husgrund eller kanske en ny stenmur i tomten som ska resas? Vi på Frosteby Entreprenad AB är erfarna markentreprenörer och byggarbetare i Eskilstuna med lång erfarenhet och bred kompetens. Med detta i facit kan vi hjälpa våra kunder med det mesta inom markentreprenad, bygg, husgrunder, dränering, avloppsarbeten, gjutnings- och rivningsarbeten bland annat. Du kan känna dig trygg i att låta oss utföra arbetet, där vi är med från början till slut. Våra arbeten är alltid av högsta kvalitet.

Kontakta oss för offert!

Husgrunder

Oavsett om det är en villa eller sommarstuga är vi med och lägger grunden för fastigheten. Med ett kompetent team och modern grund- och anläggningsutrustning utför vi alltid ett proffesionellt arbete.

Markarbeten / markentreprenad

Behöver marken grävas upp inför avloppsarbete, eller är det vägen på tomten som behöver underhåll? Vi utför de flesta tänkbara markarbeten åt kunder från olika sektorer.

Dränering

Behöver fastigheten en dränering. Förebygg uppsamling av fukt och vatten och motverka vattenskador så att du är steget före.

Tomtplanering

Drömmer du om att göra om din tomt till din egna fristad? Vårt erfarna team hjälper dig med tomtplaneringen och tar fram en plan, såklart med hänsyn till dina önskemål och förutsättningar.

Gjutningsarbeten

Vi utför gjutningsarbeten med betong enligt det som behövs för byggprojektet vi åtar oss.