Dränering i Eskilstuna

Vi är experter på dränering & schaktning

Proffs på dränering & schaktning

Har du en större fastighet eller en väg på tomten som behöver dränering? då har du kommit rätt. Vi är markentreprenörer med bred kompetens och erfarenhet inom dränering av hus, vägar och fastigheter. Våra dräneringstjänster utförs åt olika kunder som exempelvis tomtägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner bland annat.

Varför dränering?

Dränering behövs för att motverka vatten- och fuktskador som kan uppstå på grund av vatten som rinner ned till  krypgrunden från fasaden eller marken runtomkring.

Kontakta oss för offert!

Olika typer av dränering

Vi hjälper dig med olika sorters dränering i Eskilstuna. Oavsett typ av dränering är syftet alltid detsamma, att leda bort vatten från området. Förses inte anläggningen med ett välfungerande dräneringssystem riskerar den att få fukt- och mögelskador. Just därför är det viktigt att bygga till dräneringen i samband med bygge av husgrunden.

Schaktning

Schaktning är en typ av markarbete som utförs för att förbereda marken inför byggnationer som ska utföras, först och främst för att ha en plan och fast yta att bygga på. Vid schaktning förflyttas jordmassorna bort. Ibland återanvänds den, i andra fall forslas den bort till lämplig plats. Oavsett om det är en villagrund, pool eller sommarstuga som ska byggas så behövs schaktning.